Felnőttképzés

Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00951-2009

Photoshop tanfolyam

photoshopA hallgatók elsajátítják az Adobe Photoshop képszerkesztő szoftver alkalmazásának használatát. Gyakorlati példákon keresztül megismerkednek a szoftver eszközeivel, jártasságot szereznek a képretusálásban, a maszkolás, szűrők és színkorrekció megfelelő alkalmazásában, a pixelgrafikus képek élesítésében és digitális fotómontázsok készítésében. A Photoshop a professzionális felhasználás mellett egyben népszerű otthoni alkalmazás is.
A tanfolyamon használt szoftver: Adobe Photoshop CS 3
A tanfolyam óraszáma, gyakorisága: 30 óra (10 x 3 óra)

Digitális fotózás

fotózásKépzésünk a modern digitális fényképészeti ismereteket adja át társítva modern technikai felszerelésekkel. A gyakorlati foglalkozásokon ezeket a technikai eszközöket ki is próbálhatják a hallgatók. Színes, változatos fotótörténeti és elméleti órákon, valamint jó hangulatú gyakorlati foglalkozásokon keresztül ismerkedhetnek meg a fotózás rejtelmeivel és a különböző technikák gyakorlatban történő alkalmazásával.
A tanfolyamon használt szoftver: Adobe Photoshop CS 3
A tanfolyam óraszáma, gyakorisága: 30 óra (10 x 3 óra)

3D modellezés és animáció

mayaA hallgatók elsajátíthatják az Autodesk Maya 3D-s szoftver alkalmazásának használatát. Gyakorlati példákon keresztül megismerkednek a szoftver eszközeivel, jártasságot szereznek a 3D modellezésben, a textúrázásban, és az animációk alkalmazásában. Az Autodesk Maya a 3D-s animáció egyik legelterjedtebb eszköze, alkalmazzák az animáció, jatékfejlesztés, a filmes utómunkák területén.
A tanfolyamon használt szoftver: Autodesk Maya 8.5 PLE
A tanfolyam óraszáma, gyakorisága: 30 óra (10 x 3 óra)